(1 april!) Nieuw in het schap: ProGenergy sportvoeding

Engineered for your success!

Met die slogan brengt het nieuwe voedingsmiddelen- en supplementenmerk ProGenergy haar gamma aan de man. De productlijn omvat vaste voeding als gels en mix voor energiedranken. ProGenergy is een volledig nieuw merk maar heeft hoge verwachtingen van haar marktintrede. Volgens de Benelux vertegenwoordiger Landuyt:

Bij topsport gaat het natuurlijk om de allerlaatste procenten winst. In natuurlijke bestanddelen zit te veel variatie om maximale productkwaliteit – en daarmee rendement – te behalen. Met gewassen die op maat gemaakt zijn, kunnen we de beste ingrediënten en een optimaal resultaat garanderen.

progenergy_VZ

Waar andere fabrikanten steeds meer lijken te kiezen voor natuurlijke, biologisch geteelde ingrediënten, hypo-alergene bestanddelen en expliciet vegetarische of zelfs veganistische recepten, gooit ProGenergy het over een geheel andere boeg. Landuyt legt het uit:

Onze voeding is bestemd voor sporters die het maximale uit hun prestatievermogen willen halen. Dan kunt u geen concessies doen aan de voedingswaarde of – nogmaals – de kwaliteit van een voedingsproduct. Al onze ingrediënten komen van genetisch gemodificeerde gewassen die specifiek voor duursporten zijn ontwikkeld. Dat laat onze leveranciers ook toe om de meest typische allergenen te verwijderen. Dat klinkt verregaand, maar het is slechts een logische stap voor een industrie die als taak heeft om een groeiende wereldbevolking te voeden van steeds armer wordende grond.

Het complete assortiment van ProGenergy is vanaf 1 mei van dit jaar bij aangesloten dealers verkrijgbaar. De hierboven getoonde sportrepen gaan een schappelijke €1,25 kosten en zijn in de smaken praline en multifruit verkrijgbaar. Energetisch en inhoudelijk gezien zijn alle drie de smaken identiek, op de smaakstof na. Gels gaan €1,75 per stuk kosten en komen in de smaak appelstroop (jawel!), fruit-compôte en yoghurt. De mix voor energiedrank is tenslotte enkel in 1,25 kg bussen van €17,75 leverbaar met citrus-smaak.

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments