Video Vrijdag – Love The (Enduro) Ride

Onlangs introduceerde Rocky Mountain de nieuwe Altitude. Volgens Rocky een enorm diverse fiets, en om dat aan te tonen maakten ze een video in vier verschillende landen met vier verschillende rijders. Benieuwd of je echt op de fiets let, trouwens…

Bike films… hoe realistisch beeld geven ze eigenlijk weer? Of was dat überhaupt niet de bedoeling? Bij de volgende hoef je in elk geval niet te twijfelen over het realisme.

Dit weekend vind de derde ronde plaats van de Enduro World Series, dit maal op het normaal zo zonnige eiland Madeira. Na een natte eerste ronde in Nieuw Zeeland en een natte, nee, zeer natte tweede ronde in Tasmanië, wijkt Madeira graag af van haar zonnige traditie: het is er eveneens nat!

Ric McLaughlin verkent het parcours alvast:

… ook Sven Martin doet dat ook, op zijn manier:

Posted in Video Vrijdag.