Milka-Trek 4-Cross fully

Over krap 2 weken zullen in het Zwitserse Champery de Wereld Kampioenschappen mountainbike plaats vinden. Anneke Beerten heeft deze afspraak natuurlijk met stip in de agenda staan, het is misschien wel haar laatste kans op een WK titel. Zal het haar lukken om ditmaal toch de wereldtitel te veroveren?

Om niets aan het toeval over te laten is Anneke’s arsenaal aan 4-Cross fietsen uitgebreid. Het hele seizoen kwam ze in actie op een Ticket Signature Edition hardtail van hoofdsponsor Trek, maar daar is nu in de aanloop naar het WK een optie bij gekomen. Trek’s in-huis ‘Race Department’ heeft voor haar een specifiek 4-Cross full suspension frame gebouwd dat gebaseerd is op de slopestyle modellen uit het Trek gamma. De gebruikte buisprofielen zijn afgeleid van de Scratch en Session, de achterbrug is stijf geconstrueerd voor betere ‘gates’ en het veersysteem is bewust progressief afgesteld.

Als kers op de (chocolade)taart is het frame in paarse team-Milka kleuren gespoten en voorzien van vlammen, immers met vlammen gaat alles sneller…

Bron: www.trekbikes.com

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis
Dennis
12 jaren geleden

Moeten ze wel even de vork ook roze spuiten.

Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden

Wel een brute bak, hoewel de paintjob niet helemaal mijn ding is. Mooi om die buizensets naakt te zien. Dat rechts is neem ik aan een dubbele balhoofdbuis?

In Val di Sole stond dit apparaat naast het podium, maar reed Anneke gewoon op een ht… Met de berichten over het WK-parcours (meer mtb en minder bmx) wordt ie allicht wel ingezet