Video vrijdag; world cup season 2011

Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om terug te blikken. Zelf kijk ik met een glimlach op mijn gezicht terug naar de World Cups van dit jaar, ook al ben ik niet overal zelf aanwezig geweest. Hoe het volgend jaar wordt, zonder 4X, met de Sprint Eliminator, we kunnen alleen afwachten. Zeker is dat ik en mijn camera er wel weer zin in hebben!

Pietermaritzburg in Zuid Afrika was in 2011 de opener van het seizoen, jammer dat de vliegtickets zo duur zijn daarheen…

Leogang is komend jaar het toneel voor het WK 4X en downhill… wat we kunnen verwachten? Ach, het is Oostenrijk… zal wel regenen of zo 😉

Dat Dirt Magazine graag heel veel World Cup downhill materiaal heeft, dat weet iedereen. Daarom komt binnenkort van de Parkin broertjes hun nieuwste project: Finally 3

CJ

Posted in Nieuws, Video Vrijdag.
  • Schitterend weer, vooral die laatste!