BBB onderkledij, windjacks en -vesten

Op de EuroBike dit jaar toonde BBB ons al eens kort de nieuwe producten voor de winter, waarbij ze voor dit seizoen de lijn uitgebreid hebben met onderkleding. De ThermoLayer ondershirts doen precies wat de naam zegt: ze vormen een thermische laag die je droog en warm moet houden tijdens de winter. BBB gebruikt voor deze ondershirts een mix van polyamide en polypropyleen vezels waarmee een optimale combinatie wordt bereikt tussen de afvoer van transpiratievocht en het vasthouden van lichaamswarmte zonder dat je echt oververhit raakt tijdens de inspanning. Bij BBB houden ze van duidelijke termen en ze noemen dit daarom ThermoControl. Om er voor te zorgen dat de plaatsen waar extra snel warmte ontstaat ook goed geventileerd blijven is een mesh stof toegepast, zodat de temperatuur- en vochtbalans over je gehele lijf zo constant mogelijk blijft. De ThermoLayer onderkleding is gemaakt als een naadloos geheel. “Naden die niet bestaan, kunnen niet irriteren.”, aldus het persbericht.

De ThermoLayer onderkleding is verkrijgbaar in een mannen- en vrouwenuitvoering met korte mouwen voor een adviesverkoopprijs van €39,95. Een versie met lange mouwen kost €44,95.

PrimaVera jacks en vesten
Naast een goede basislaag is ook de laatste laag van kleding belangrijk in het juist afstemmen van de isolatie van je lichaamstemperatuur en de elementen. BBB’s PrimaVera jacks en vesten bestaan uit gelamineerd polyester en een ademend micropreus membraan. Dit membraan waarborgt eveneens de warmte van je lichaam, maar laat zweet naar buiten toe verdampen wanneer dit nodig is, terwijl het nog steeds winddicht en waterafstotend is.

Om de pasvorm te garanderen is de zoom voorzien van een silicium antislip rand. Achter de rits zorgt een flap over de volledige lengte dat het jack ook daar winddicht is en er geen irritatie ontstaat in de nek. Aangezien het in de koude maanden ook donker is, heeft BBB de PrimaVera jacks en vesten ook voorzien van reflecterende strepen.

Het jack kost €99,00. Een mouwloos vest heeft een prijs van €69,95

Bron: www.bbbcycling.com

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Jurriaan
Jurriaan
12 jaren geleden

En…..
Zit het lekker, doet de kleding dat wat gezegd wordt?
Of is dit sluikreclame?

Eric W
Admin
Eric W
12 jaren geleden

Of: wat dacht je van een persbericht?

Coen
Coen
12 jaren geleden

En… omdat het buiten koud en nat is en de meesten van ons toch op hun fiets(-en) willen kruipen, plaatsen we juist in deze periode nieuwsberichten over artikelen die hier aan bijdragen. Logisch toch?

Jurriaan
Jurriaan
12 jaren geleden

Nee niet logisch. Zal met mijn verwachting, van Velozine, te maken hebben.
Dit onderscheid niet en dat verwacht ik wel van velozine.

Bijvoorbeeld het stuk over hoe vrouwen even snel als hun mannelijke maatje kunnen worden. Dat hoort op velozine. Of de reeds bekende en geprezen fotoreportage.
Dat en meer is velozine.

My2cents.

Eric W
Admin
Eric W
12 jaren geleden

Je zou je ook af kunnen vragen waarom deze twee artikelen de interesse wekte van de webredactie. Het is immers niet zo dat er 3x per weer een ‘Cube kleuren 2012’ ‘nieuws’bericht verschijnt.

Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden

Naast dat, inhoudelijk over BBB kleding: mijn club wordt gesponsord door BBB en dat betekent dat ik redelijk wat van hun kleding heb (inderdaad, door sponsoring tegen een vriendelijke prijs gekocht, dus doe met deze info wat je wilt). Technisch zit het prima in elkaar en het houdt zich behoorlijk goed, ook na veel wassen. Ik zie daar geen verschillen met andere merken in de genoemde prijscategorie. – Die thermo doet me heel erg denken aan een Craft shirt dat ik heb. – Gelamineerd polyester heb ik even opgezocht: dat wordt veel gebruikt voor (grotere) stickers en wikkels van buizen,… Lees meer »