Video Vrijdag

Omdat bij de Red Bull Hattrick in de Video Vrijdag van vorige week een onterecht filmpje zat, van een evenement waar Red Bull ‘alleen’ blikjes uitdeelde (tweede filmpje) en geen organisator was, hierbij alsnog een Red Bull event. Iets met trappen… welke ze in Japan schijnbaar genoeg hebben.

Fietsen is pas leuk wanneer het op het randje is. Niet alleen figuurlijk volgens deze gasten…

Tegenwoordig is er weinig spannends meer op de televisie. De traditioneel ‘leuke’ vrijdag- en zaterdagavonden zijn gevuld met herhalingen of talentshows waar zelfs mijn televisie spontaan van ontbrandt. Tijd voor wat meer actie? Een avondcross hoor ik u zeggen? Natuurlijk. De Superprestige wedstrijd in het Belgische Diegem wordt altijd onder kunstlicht verreden. En omdat menigeen in Nederland niet de Belgische zender VT4 kan ontvangen hierbij de link naar de livestream.

JB

Posted in Nieuws, Video Vrijdag.
 • Eric

  Die 1e doet me denken aan alle jaren trappen rijden toen ik nog in ‘t westen woonde, de 2e dan weer aan de Val d’Uina (hopelijk *eindelijk* deze zomer eens…).

 • Haha, de eerste twee had ik al gezien en de derde stond al aan in een ander schermpje. 🙂

  Die tweede is in mijn boekje wel een nogo: risico = kans x gevolg; het risico waard = lol / risico.

 • die eerste is toch gewoon de bergrace arnhem? 😉

  Die 2e is echt GRUWELIJK :D:-)

 • Van de tweede kreeg ik gewoon klamme handen. Poeh!

 • Eerste filmpje mooi! ondanks dat het trappen zijn wel spectaculair, er lijken ook geen 2 treden op elkaar volgens mij.
  2e filmpje, probeer nog langzamer te rijden, misschien val ik dan echt in slaap! Leuk padje hoor, maar als ge zo langzaam fietst dan vraag je erom om dan zomaar de afgrond in te sturen 🙂

 • Goed glibberig die trappen. Ziet erg erg gaaf uit!

 • Die tweede is leuk, maar een 4-baans snelweg vergeleken met [url=http://youtu.be/y1Nd1qtk1Go]dit[/url]
  Ik snap trouwens niet wat de fun is om zo een paadje te rijden……een lekkere flow zit er niet in en het is continue billenknijpen en één foutje eindigt met een tuintje op je buik

  dussssssss©