Video Vrijdag

De laatste Video Vrijdag van 2011. Dit keer met als gemene deler een thema dat geheel in mijn persoonlijk straatje past.

Na twee edities van de European Handmade Bicycle Exhibition (EHBE), in 2009 en 2010, moesten we het evenement dit jaar helaas missen. Deze zomer kwam echter het heugelijke nieuws naar buiten dat er toch een vervolg zal komen in 2012. Om alvast in de stemming te komen een terugblik op de laatste editie.

Krap voor de EHBE zal er in Bristol, Engeland een soortgelijk evenement plaats vinden: de Bespoked Bristol 2012. De exposantenlijst is al indrukwekkend en de locatie van deze show is dat eveneens. Robin Mather is één van de exposanten en hij geeft alvast een kijkje in zijn keuken…

Rapha staat bekend om hun stijlvolle kleding. Stijlvolle films maken ze ook. Datzelfde predicaat gaat, in welke vorm ook, ook op voor Dario Pegoretti. Hij overwon recentelijk een zware ziekte en zet nu zijn framebouw- en schilderkunsten in harmonie voort. Dario over de diepere gedachten van het framebouwen:

JB

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments