Velozine fietskleding: details!

Onlangs hebben we het definitieve design voor de Velozine kleding getoond. En wauw, wat een reacties! Als de reacties en bestellingen even enthousiast blijven, dan wordt onze wens om veel mensen in de outfit rond te zien rijden vervuld. We hebben de belofte uitgesproken om jullie nog verder te informeren over de definitieve maatvoering en opties in zemen en ritsen.

Voor wat betreft kleding bieden we:
– Een shirt met korte mouwen, een verborgen lange rits, sensor-stof, voor €30,-
– Een shirt met lange mouw, een verborgen lange rits, licht gewatteerde binnenzijde, voor €35,-
– Een korte broek met bretels, met standaard-zeem voor €35,-

Iedere broek wordt geleverd met een voldoende kwaliteit Sella-zeem. Heb je extra wensen hebben voor wat betreft de zeem? Geen probleem. We bieden een upgrade naar een Speed of Airtech zeem, respectievelijk 4 danwel 9 euro meerprijs. De totaalprijs voor je broek wordt dan €39,- inclusief speedzeem, en 44 euro voor een broek met de Airtech-zeem. De speed-zeem is voller gevormd en biedt meer comfort. De Airtech-zeem is een met gel gevulde zeem. Je kan bij je bestelling bij iedere combinatie kiezen voor een mannen- of vrouwen versie.

Sella-zeem (standaard)


Speed-zeem (€4,- meerprijs)


Airtech-zeem (€9,- meerprijs)

Voor wat pasvorm van de kleding bieden we de volgende maten en maatvoering:
Pastabel Shirts

Pastabel Broeken

Dus: Support your local website! Bestel vandaag nog, dan weten wij op hoeveel kledingstukken we moeten rekenen en kunnen we de afspraken met onze kledingleverancier definitief maken en jullie de garantie geven dat de bestelde kleding ook daadwerkelijk besteld kan worden (minimum aantallen!)

Voor diegene die al heeft besteld, en op basis van de maten twijfelt over de maatvoering: je hebt tot en met 29 januari de tijd om je bestelling aan te passen. Gezien de levertijd verwachten we je eind april in stijl de tracks op te kunnen sturen. En let op… Betaling van dit moois vindt pas plaats na het eerste maandsalaris van het jaar, dus je nieuwjaarsgratificatie gaat zeker een goede bestemming krijgen!

Bestellijst:
1.Achternaam
2.Tussenvoegsel
3.Voornaam
4.Username (indien van toepassing)
5.Telefoonnummer (zodat we je kunnen bereiken mochten er vragen zijn)
6.Volledige Adres
7.De gewenste kleding (artikel, aantallen, maat en in het geval van broek een evt. zeem upgrade)
Te versturen aan kleding@velozine.nl. Je ontvangt na 22 januari een bevestiging met verdere instructies rondom betaling en gewenste verzendwijze.

UPDATE:
Inmiddels is de uiterste besteldatum verstreken, echter door het aantal afwachtende bestellers, hebben we besloten de actie tot en met maandag 6 februari te verlengen. Hiermee hebben we 2 doelen: allereerst de lezers bedienen die nog niet in staat waren om te bestellen en anderzijds om de minimale bestelhoeveelheid waar we aan moeten komen te halen. We hopen daarom ook dat jullie alsnog massaal gaan bestellen, zodat iedereen over een tijdje met mooie Velozine kleding rond kan rijden.

Aanvullend hebben we een correcte paskleding set binnen en hebben deze zelf nagemeten. De maten staan in onderstaand overzicht. Op basis hiervan kan eenieder dus zijn eigen shirs nameten en bepalen welke maten je nodig hebt.
(Kleding plat op de grond, maten in cm, voor- en achterkant gemeten tot de boord (niet tot en met))

SK

Geplaatst in Nieuws, Specials.
Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis
Dennis
12 jaren geleden

Als ik een Sugoi of Pearl Izumi maat L na meet kom ik op een 2XL uit voor dit Velozine shirt. Zijn deze shirts zo klein in vergelijking? Die andere shirts zitten wel wat losjes, maar dat vind ik fijn.

ilse
ilse
12 jaren geleden

Ik vind het ook wat vreemd. Ik denk dat de eerste twee maten van het shirt gemeten zijn als lichaamsbreedte, ipv halve omtrek. Anders zou ik volgens de maatvoering aan een shirt 2XL of 3XL moeten. Alleen: hoe meet je dat nou een beetje handig op …

Jurriaan
Jurriaan
12 jaren geleden

Vergeleken met Bioracer kom ik ook op 2xl uit..Het verschilt overigens wel welke maat ik neem.
De cest maat komt helemaal niet over, die ligt er 4cm buiten

Bij de broek kom ik ook uit op 2xl.

Ik ga een passessie inplannen.

Mark
Editor
Mark
12 jaren geleden

Het zou raar zijn als je opeens, tov alle andere merken, 1 a 2 maten groter nodig hebt bij Rogelli.
Mocht dit wel zo zijn horen we dat graag natuurlijk.
@ Coen, Jeroen, Sven: Hebben jullie al een keer gepast?

Eric W
Admin
Eric W
12 jaren geleden

@Coen: is er een definitieve keuze gemaakt voor team- of clubift?

Van wat ik begreep van paspop Jeroen zou voor mij (voor de meelezers: 1m83 x 76 kg) een shirt in team S veel te kort zijn, maar is de club S langer, niet breder. En zou een team M shirt al te veel ruimte voor een bierbuik over laten…

Eric W
Admin
Eric W
12 jaren geleden
Reply to  Eric W

Voor extra verwarring: mijn enige Rogelli kledingstuk is een jas van Team DP van 2 jaar terug… in maat 3.

k@tze
k@tze
12 jaren geleden

Met mijn normale “m” kom ik hier op een xl uit. Dit kan kloppen met een shirt wat ik heb van Vermarc (italiaanse snit?) waar zelfs 2xl als maat nr. 5 wordt aangeduid en voor west-europese begrippen een “m” zou moeten zijn. Meten is weten… maar duidelijk is het niet en zal het nooit worden met die kleine italianen.

Dennis
Dennis
12 jaren geleden

Maar @Coen, hoe meet je het nou? Leg je een shirt plat op de grond en meet je de opgegeven lengtes, of meet je die op je lichaam?

JeroenK
JeroenK
12 jaren geleden

@Zonoskar, ik gok plat neerleggen.

Bij de broek maten staat heel expliciet ‘circonference’ erbij, dus omtrek. Dat lijkt mij een sterke aanwijzing dat de rest van de maten ‘plat’ zijn.

Exar
Exar
12 jaren geleden

Ik ben 1.85, iets breder uitgevallen dan Coen, en ik heb een L Rogelli shirt.

Mark
Editor
Mark
12 jaren geleden
Reply to  Exar

thx, zelfde lengte. kan niet missen.

JeroenK
JeroenK
12 jaren geleden

OK, als ik mijn shirts opmeet, kom ik ook op rare dingen uit. Dus gewoon de maten die ik bij vrijwel elk merk heb: S shirt, M broek. Het proef M-shirt paste me aan de ruime kant, dus eentje kleiner moet goed zijn (ik houd van aansluitend).

Mijn advies: Kies de maat die je ‘normaal’ hebt, vergelijk wat met anderen en als het dan echt niet past, gaan we gewoon lekker ruilen en overkopen met z’n allen :-)

ilse
ilse
12 jaren geleden

Om misschien wat zorgen weg te nemen dat de kleding klein valt: shirt S blijkt voor mij de goede maat en dat is ook wat ik meestal heb (soms M). Broek M zit daarnaast goed, terwijl ik vaak L heb.

Eric W
Admin
Eric W
12 jaren geleden

Om ietsje in te haken op Ilse d’r post: denk dat mensen niet al te veel zorgen moeten maken over maatvoering. ‘Wat je normaal hebt’ werkt redelijk.

Ik heb van m’n paspoppen vriendenkring een lijstje van wat ze gepast hebben vs. wat ze normaal dragen van andere merken/maken. Maak daar vanavond een tabel voor dat hier te downloaden zal zijn.

Jurriaan
Jurriaan
12 jaren geleden

ZIjn alle naden echte platten naden?

Eric W
Admin
Eric W
12 jaren geleden

Zoals beloofd staat een conversietabel hier: http://dl.dropbox.com/u/1018149/maattabel.xls met grote dank aan de twee heren en drie dames die mij hele lijsten met info over hun garderobe toegestuurd hebben. Voetnoten van mijn kant: 1. Lees ook ff de bijsluiter! 2. Alle paspersonen waren 1m85 of korter en afgetraind. Wel spiermassa, geen bierbuiken, bierhoofden of bierkonten. 3. In grove lijnen mag je aannemen dat Velozine S = heren S / dames L bij andere merken bij de shirts. Broeken vallen net ietsje ruimer lijkt het: Velozine M zit grofweg tussen heren M en L / dames L en XL in bij andere… Lees meer »

Exar
Exar
12 jaren geleden

Goed bezig geweest Eric!

Pieter
Pieter
12 jaren geleden

@Eric……. volgens die tabel ben ik dus een papzak? En bedankt!

Gr,

Pieter

ps. wel erg handig trouwens!

Sven
Sven
12 jaren geleden

Update: Iedereen die heeft besteld, heeft een bevestigings-email ontvangen.
Mocht je vragen hebben, horen we dat graag!

Mark
Editor
Mark
12 jaren geleden
Reply to  Sven

Keurige bevestigings-email!
Goed geregeld.

Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden

Mooi dat er besteld is! Durf je je voorzichtig te wagen aan een vermoedelijke datum waarop de leverancier denkt uit te leveren? Het blijft de fietswereld, geen harde toezeggingen doen, maar toch… Ben wel benieuwd wanneer we in onze nieuwe shirtjes rond kunnen rijden!