Bikefestival 2012 – 21 en 22 april

Het is zover! Nederland krijgt een heus Bikefestival! Op 21 en 22 april zal op de Nedereindse Berg een groots evenement plaats vinden waar je als fietsliefhebber naar hartenlust je kan vergapen aan de nieuwste fietsen én ze ook nog kan proberen!

Het evenement is opgezet om zowel de doorgewinterde wielrenners als mountainbikers en alle sportieve fietsliefhebber daar tussenin een unieke kans te geven het nieuwe materiaal aan de tand te voelen zoals je dat zou willen. Dus niet het rondje rond de kerk bij de lokale fietsenwinkel, maar op een uitdagend mountainbikeparcours of op de wielerbaan.

Hoewel het testen het centrale thema van het Bikefestival weekend zal zijn, zijn er ook diverse activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan wedstrijden en clinics. De collega’s van het blad Fiets zullen een onderhoudsworkshop verzorgen en er zullen diverse lezingen en productpresentaties worden gehouden.

Ruime keus
Een Bikefestival is niet compleet als je slechts keuze hebt uit twee fietsmerken. De organisatie kan al prat gaan op de verscheidenheid van merken die aanwezig zullen zijn, zoals: AGU, Bianchi, Centurion, Cervelo, Continental, Cube, Eddy Merckx, Focus, Ghost, Giant, Merida, Opera, Pinarello, Schindelhauer Bikes, Schwalbe en Trek. Deze lijst met deelnemers groeit echter nog steeds. Uitgekeken en uitgetest zul je dus niet snel zijn!

‘Leuk, maar wat kostda?’
Het evenement is geheel gratis toegankelijk, maar als je één of meerdere fietsen uit wil proberen kost je dit €27,50 voor de gehele dag. Voor elke deelnemer is er een goody bag ter waarde van maar liefst €100,00. Kortom, betaal €27,50 en maak daar bijna het viervoudige van! De organisatie zal er ook voor zorgen dat het je niet ontbreekt aan de nodige zaken om de dag door te komen zoals koffie, sportdrank, een pastalunch en tussendoortjes.

Inschrijven kan vanaf vandaag op de website: www.bikefestival.nl

JB

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments