Video vrijdag: 3 + 1 gratis!

Het lijkt erop dat de fietsers weer ontwaken uit hun winterslaap. Links en rechts zien we allerlei video’s opduiken, die toch wel de moeite waard zijn. Of het nou is omdat iemand van het ene dak naar het andere springt of dat een downhiller op een 29-er de loopt te stunten, zin in het fietsseizoen krijgen we er in ieder geval wel van. En voor de XC wedstrijdrijders hebben we deze keer ook wat… en dat krijgt waarschijnlijk een vervolg!

Lezyne heeft sinds kort Danny MacAskill ontdekt. Nu wil ie nog wel een wat slopen, dus die tools komen mooi van pas, omgekeerd zag Lezyne een mooie aanleiding voor het maken van een nieuwe Danny Mac film.

Brian Lopes is nog lang niet uitgefietst. De meervoudig wereldkampioen Dual Slalom en 4X is al enkele jaren trouw aan Ibis cycles. Recent is daar het vering merk X-Fusion aan toegevoegd, een merk wat hier nog niet zo’n goede reputatie heeft, maar stiekem wel heel erg hard aan de weg aan het timmeren is!

En wat te denken van Cedric Gracia, Frankrijks knuffeldownhiller, die ditmaal zijn DH fiets links laat staan en de grenzen opzoekt van een 29-er.

En tot slot in eigen land: Berlicum is jarenlang traditioneel de opener van het XC seizoen geweest. Binnenkort herbergt het Brabantse dorp weer een wedstrijd, maar ditmaal op een compleet nieuw parcours. Liwald Doornbos laat ons een rondje zien (alleen wie heeft die muziek erbij uitgezocht?!)

CJ

Geplaatst in Specials en getagd met .
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Tjeerd
Tjeerd
12 jaren geleden

arggggg die muziek is te erg. Ik heb het 10sec vol gehouden. Welke held kan hier langer naar luisteren?

Toine
Toine
12 jaren geleden

Leuk antiek effect bij dat CG filmpje :)

JeroenK
JeroenK
12 jaren geleden

Frankrijk in de ban van ‘The Artist’ hè :-)

Ninko
Ninko
12 jaren geleden

Goeie filmkes weer!! En das idd een goei meziekske ja! D’n DJ was de Liwald en das een goei meziekske! die draaie we zondag ok!