BBB Select – Stel zelf je bril samen

Ben je iemand die niet snel tevreden is met een standaard fiets? Stel je hem het liefst zelf samen, omdat je toch net even een andere smaak óf portomonee hebt dan de productmanager voor ogen had? Je bent zeker geen uitzondering. Voor een complete fiets of zelfs een frame is dit concept (zelf samenstellen) vrij normaal, maar op het gebied accessoires ligt dat anders.

Een bril koop je omdat hij primair aan de door je gestelde functie voldoet, de prijs goed is en belangrijker nog; hij paste. Alleen jammer dat die kleur nét niet volledig matcht met die zelf samengestelde fiets. Doe je zelf het woord bij de ondervraging door de mode-politie?

Herken je bovenstaande? BBB heeft de oplossing in de vorm van hun nieuwe bril ‘Select’. De Select komt in een aantal basisuitvoeringen met een zwart, wit of neongeel montuur en kost €79,95. Deze is zijn dan voorzien van een smoke, Multi Layer Coating (MLC) of fotochromische (PH) lens. De MLC lenzen geven extra contrast en scherpte. De PH lenzen passen zich automatisch aan veranderende lichtomstandigheden aan. Ze worden donkerder wanneer er meer licht is en worden nagenoeg transparant wanneer er weinig licht is.

Na het kiezen van het basismodel begint het customizen. Er zijn 7 verschillende kleuren pootrubbers verkrijgbaar en een even zo’n groot aantal verschillende extra type lenzen. 1029 opties dus. Daar moet dus wel wat naar eigen smaak in te combineren zijn. De losse lenzen kosten €19,95, pootrubbers €4,95.

Nu maar hopen dat de pasvorm bij je past, die is namelijk minder customizable. Misschien een tip voor de productontwikkelaars?

Bron: www.bbbcycling.com

JB

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden

Zo te zien kan je het neusstukje zelf buigen in de vorm van je neus? ’t Idee is wel leuk. Je dealer ziet je elke week aankomen om weer een nieuw kleurtje rubbers te bestellen a 4,95. ;)

Hmm… Die laatste zin niet nog eens teruglezen.

Ninko
Ninko
12 jaren geleden

Ik zou t mooier vinden als het dan ook normaal was bij het uitkiezen van je bril dat je direct alles kunt kiezen… Nu koop je eigenlijk een bril, die niet naar wens is, om vervolgens nogeens af te tikken en de juiste spullen te kopen… Handig! Slim rijk worden zo!

Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden

Ja, op zich mee eens, maar dan heb je een voor dealers wel heel lastig verkoopbaar product te pakken…