Maandagmorgen Mix: stofhappen of oude treinen kijken

Afgelopen weekend was het stofhappen geblazen. Naast het Velozine Racing team, de aanwezige Velozine groupies hadden nog een stuk of 700 mountainbikers bedacht, dat het mooie lente weer een uitstekende gelegenheid was voor een dagje Bergrace Wageningen. Met direct een Nederlands Kampioenschap Studenten eraan vastgeknoopt, was het evenement van Hans Burgersdijk dan ook stampes vol te noemen. Velozine teamverhalen volgen spoedig alsook een live-replay videoverslag van de 45 minuten race (nieuw voor 2012), alwaar ondergetekende een poging deed andere Veloziners bij te houden… het wordt echt tijd om te trainen!

Aan de andere kant van de plas was iets aan de gang met een treinstation. Daar waren wat mensen naar toe gekomen, met een voorliefde voor perfecte lasnaden, lugloos solderen, custom paintjobs en retro-looks. We hebben het dan niet over Orange County Choppers, maar over Bespoked Bristol. Van deze Handmade bicycle beurs, de UK tegenhanger van de NAHBS en de EHBE (European Handmade Bicycle Exhibition, geen link aangezien de site blijkbaar gehackt is), volgt later een verslag, aangezien Velozine-Jeroen ter plaatse is voor de nodige chit-chat, foto’s en sterke verhalen! Tenminste, daar ging ik vanuit…

Eens kijken of mijn cup of tea al klaar is…

CJ

Geplaatst in Specials en getagd met , .
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden

De andere weekend-optie was banden plakken. Raakte in Limburg verzeild ipv de Ardennen en in een groepje van 4 hadden we na 1 afdaling toch al 5 lekke banden… Conti Raceking Supersonic bleek minder bestand tegen meidoorns dan allerhande Schwalbe banden in double defense, snake skin of evolution uitvoering. Of ik had gewoon meer pech. :)

JeroenK
JeroenK
12 jaren geleden

Dat zal je leren om overal je achterwiel de berm in te gooien ;-)

shiverer
shiverer
12 jaren geleden

http://crisptitanium.com/blog/?p=1685&preview=true

bolletje nummer 10, ietsje naar beneden scrollen.