Lauf vork nu ook leverbaar in de Benelux

“De nieuwe dimensie in mountainbiken” kopt het persbericht wat de verkrijgbaarheid van de IJslandse Lauf vorken aankondigd. De meesten van jullie zullen de videobeelden nog wel herinneren: een starre vork waarbij de voornaaf middels een bladveerconstructie bevestigd is, was het idee van 2 IJslanders die met vergelijkbare materialen loopprotheses maakten. Laat dat laatste je niet op het verkeerde been (…) zetten, want de merknaam heeft niets met lopen van doen, maar komt van het IJslandse woord voor blad.
De Lauf Trail Racer 29 is nu ook hier verkrijgbaar (via het Belgische MSC Bvba), zowel in een 1 1/8 variant als een tapered versie, beiden voor 29 inch wielen. De prijs bedraagt 990 euro net als het gewicht (in grammen).

lauf01

Totdat we zelf met de vork gereden hebben, kunnen we verder nog niets zinnigs zeggen over het veercomfort van de vork. Wat ik wel kan zeggen over de landschappen die je aantreft op de site van Lauf: WAUW!!!

Bláhnúkur-Landmannalaugar-Iceland-3

ijland03

Sveinstindur-10

Meer info: www.laufforks.com

… en vooral meer mooie landschappen: www.icelandtrails.com

CJ

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
JeroenK
JeroenK
10 jaren geleden

Wauw.

Lars TB
Lars TB
10 jaren geleden

Ah, en wie gaat de vork dan leveren?

Matthijs
Matthijs
10 jaren geleden

Wauw indeed… Ook terrein dat schreeuwt om meer veerweg, trouwens.

Wel tof dat iemand ze daadwerkelijk naar hier brengt, dat vergroot de kans dat je zo’n ding een keer in het echt tegenkomt! :)