Aankondiging: 17 mei, Retro ride / Stumpjumperdag MTB Museum Arnhem

MTB Museum

Fan van klassieke mountainbikes? Specialized? Beide? Zorg dan dat je aanstaande zondag 17 mei vrij houdt. Je bent namelijk uitgenodigd in Arnhem voor een toffe dag.

Het Mountainbike Museum organiseert in samenwerking met Specialized Europe een Stumpjumper dag! Stokoud, oud, jong of fonkelnieuw. Goed gebruikt, in showroomstaat en alles daar tussen: alles is welkom. Ook niet Specialized-bikes!

MTBMStumpjumper01

Museumoprichter Jeroen van Roekel licht verder toe:

Beste mountainbike-fanaat,

Het voorjaar komt er nu echt aan! Tijd om het oud ijzer maar weer eens af te stoffen…

Zondag 17 mei 2015 organiseren Stichting Mountainbike Museum en Specialized Europe een STUMPJUMPER DAG! Iedereen met of zonder STUMPJUMPER is van harte welkom!

Als streven hebben wij om aan het eind van deze dag met de Stumpjumpers van onszelf en die meegenomen worden van ieder jaar minimaal één STUMPJUMPER te hebben staan!

Dan gaan we ook een prijs uitreiken aan diegene met de mooiste en meest bijzondere bike en best geklede Retro Rider. Succes!

Verzamelen voor de Retro Ride om 10:00u en rijden vanaf 11:00u.

Er is tevens de mogelijkheid om diverse 2015 fietsen van Specialized uit te testen. Mocht je gebruik willen maken van de testfietsen vergeet dan niet een geldig je ID bewijs mee te nemen.

Locatie:
Stichting Mountainbike Museum
Kemperbergerweg 5A
6816 RM Arnhem

Iedereen, dus ook zonder een Stumpjumper, is welkom!

Velozine is er bij. Jij ook?

MTBMStumpjumper02

LV

Foto’s: Erik Boschman

Posted in Classic, Events, Mountainbike museum and tagged , .