Bike MOTION – Win een MTB-Weekend in Verbier BBB!

Voor wie het ontgaan was: aankomend weekend kun je in de Utrechtse Jaarbeurshallen terecht voor de Bike MOTION beurs. 3 hallen gevuld met de laatste nieuwigheden en een flinke hoeveelheid activiteiten om je prikkelen of je zelfs compleet total-loss te vermoeien.

Naast ‘kijken’, ‘vergapen’ en ‘doen’, passen woorden als ‘krijgen’ en ‘winnen’ ook perfect bij een beurs. Zo kun je een MTB-Weekend winnen bij de accessoire firma Triple B!

Om mee te dingen naar dit compleet verzorgde weekend hoef je alleen op de stand langs te komen en een flyer in te vullen.

Het persbericht:

Tijdens de Bike Motion van 16 tot en met 19 oktober mogen wij een prachtige prijs verloten onder alle bezoekers van onze stand. In samenwerking met MTB Verbier stelt BBB een geheel verzorgd weekend voor twee personen ter beschikking in het mooiste mountainbikegebied van de Zwitserse Alpen. Het weekend bestaat uit drie overnachtingen en vier dagen waarop gemountainbiked wordt. Dit alles onder deskundige begeleiding van Swiss Bike Guide, Erik den Oudendammer.

Je komt op donderdag vroeg aan en geniet van een lunch in het luxe Zwitserse chalet. ’s Middags pak je gelijk de mountainbike en trekt er samen met de gids voor het eerst op uit. Bij terugkomst wacht er een heerlijk diner op je. De volgende dagen rijden jullie samen de hele dag over de mooiste singletracks van de Alpen, eet je een meegebrachte lunch op hoog in de bergen en dineer je ’s avonds in het chalet. Op zondag start de dag dan nog met een ochtend fietsen en na de lunch vertrek je weer naar huis.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onze flyer invullen en langs brengen op onze stand. Daar vind je meer informatie! Stand: 11.C008

MTB verbier-1

JB

Posted in Bikemotion, Nieuws.