Wegens succes verlengd… SaSuKo 2015!

Wat is er nu – fietsgerelateerd – leuker dan fietsen? Ik geef je gewoon het antwoord: verschillende fietsen achter elkaar testen! Dat kan onder andere bij onze Backstage Series, maar ook bij de SaSuKo.

Bij de wat? SaSuKo: een demodag met fietsmerken Salsa, Surly, Kona, georganiseerd door de importeur van Salsa en Surly, Cosmic Sports, in samenwerking met Kona. SaSuKo werd vorig jaar als kleinschalig event gelanceerd en bleek met zo’n 100 deelnemers per editie, meer dan een succes. Een succes om op door te pakken en dat gebeurt in de komende weken dan ook met nog eens drie edities!

Alle details uit het persbericht:

De SaSuKo testdagen zijn gericht op MTB en gravel/cyclocross. De drie musketiers hebben een voorliefde voor staal. De consument kan het verschil tussen staal, alu en carbon ervaren.

Inschrijven is gratis en gaat via sasuko.nl. Helm en legitimatie is verlicht. Deelnemers moeten hun eigen pedalen meenemen.

Op alle locaties is horeca aanwezig en kun je na de inspanning goed nagenieten met een goud-gele rakker!

De data:

  • 25 oktober, Camping de Branding in Zandvoort; vaste route bij circuit.
  • 1 november, de Mastworp Uden; cruisen over de Bedafse heide.
  • 7&8 november, Les Etables, Bonnerue (bij Houffalize); technisch testparcours in een super omgeving en op een mooie locatie. Overnachten bij Les Etables is mogelijk. Boeken gaat direct via Les Etables – Aanrader!

Sasuko15

JB

Posted in Events, Nieuws.