11 t/m 15 november: Codagex Huisshow

Begin dit jaar opende importeur/distributeur Codagex haar Xperience Center. Met 1500m2 oppervlak biedt de verdeler van onder meer Mavic, FSA, Prologo, Colnago en Rotwild daarmee een extra showroom aan voor haar producten die je via je lokale dealer kunt bestellen, maar die ze misschien niet zelf in de showroom heeft liggen. Het Xperience Center is (gratis) te bezoeken door iedereen.

Van woensdag 11 tot en met zondag 15 november vindt er de Codagex Huisshow plaats, waarbij het volledige programma voor 2016 uitstalt en tekst en uitleg zal geven.

Verdere details lees je in het persbericht:

Het wielerseizoen 2015 zit er nog maar net op en 2016 staat al voor de deur.

Daarom organiseert het Codagex team in het totaal nieuwe Codagex Xperience Center, voor alle fietsfanaten en geïnteresseerden, een presentatie van het gamma 2016. Van woensdag 11 tot en met zondag 15 november opent het Xperience Center zijn deuren iedere dag van 10.00 tot 18.00u. De toegang is uiteraard gratis.

Er is een gedreven team aanwezig met jarenlange praktische ervaring om u te informeren, vragen te beantwoorden en te helpen bij uw materiaalkeuze. Er zijn diverse nieuwigheden te bewonderen in de 1500M² grote showroom van meer dan 25 vooraanstaande Race en ATB merken zoals o.a. Colnago, Mavic, Time, Rotwild, Prologo, FSA/Vision, etc. Ook zijn er deze dagen leuke acties, u kunt zelfs een Colnago CLX carbon racefiets winnen.

Materiaalkeuze, onderhoud, nieuwe technieken; het Codagex team staat voor u klaar en informeert u graag om u zo te laten genieten voor, tijdens en na uw fietstochten.

Het Codagex Xperience Center vindt u aan de Zandbergen 105 in Dessel (vanuit Eindhoven net over de grens in Beglië) voor meer informatie zie www.codagex.com

CodagexXperience_03

CodagexXperience_02

CodagexXperience_01

JB

Posted in Events, Nieuws.