Zaterdag 19 en zondag 20 december: Reuze Retro Kerstmarkt!

Heb jij nog verborgen schatten op je zolder of in je schuur liggen en wil je er vanaf? Bewaar ze nog eventjes tot de laatste maand van het jaar! Het Mountainbike Museum organiseert een Kerstmarkt waar je je ruwe, of al gepolijste diamanten kunt verkopen of ruilen. (Daarbij geldt overigens dat voor iedereen definitie van een diamant anders kan zijn uiteraard…)

Lees de details in het onderstaande persbericht:

Op Zaterdag 19 en zondag 20 december organiseren wij een Reuze Retro Kerstmarkt bij het Mountainbike Museum.

Er wordt onder andere een mooie retro rit georganiseerd (vertrek 11:00 uur vanaf de locatie) onder begeleiding van een ervaren gids. Meerijden is gratis en natuurlijk het leukst op je eigen retro ros (maar ook nieuwerwets is ook welkom)
Daarnaast is er een “Van ruilen komt huilen”-markt waarbij je zelf retro onderdelen kan ruilen of te koop aanbieden, we stellen hier een paar kraampjes voor ter beschikking. (Wel hobbymatig, géén professionele handelaren.)

Dit alles onder het genot van diverse kerstmarkt-waardige versnaperingen en drankjes. Ook aan de kinderen is gedacht, er komen ook voor hun diverse attracties, dus gewoon gezellig meenemen.

Als de spreekwoordelijke kers in de Van der Valk appelmoes, of in dit geval, Piek op de Kerstboom is er op zondag 17:00 de trekking van de Kerstloterij met als hoofdprijs een prachtige Retro Specialized Stumpjumper!

MTB_Museum316

11224232_779680085491467_7817865702398824637_o

JB

Posted in Events, Mountainbike museum, Nieuws.