Scorpion: De enige echte universele trapas standaard!

Jahaa… alweer een nieuwe trapas standaard! Nee, ik heb het niet over Threaded 47. Die werd immers afgelopen week al gepresenteerd en is dus al weer hopeloos achterhaald. Ik hoor het gelach verderop al naar hen die nog armzalig zo’n verouderd concept blijft omarmen.

Ik heb het over een écht universele trapas standaard. Nou ja, bijna universeel. Een van de firma Scorpion Bike. Zij nutten de holle ruimte in je trapas uit om er een standaard mee te verbinden. Juist ja: de enige echte trapas standaard die écht meer stabiliteit geeft.

Dankzij deze standaard draait je achterwiel een stuk gemakkelijker rond en kun je tussentijds controleren of je derailleurs goed afgesteld staan en je schijfrem niet aanloopt. Dat alles terwijl je de keus hebt voor diverse kleurtjes zodat het geheel goed matched bij de rest van je bike.

De Scorpion Bike Stand is verkrijgbaar voor de mountainbikes, racefietsen en je BMX. Er is ook een demontabele Pro versie; die is gemakkelijker mee te nemen en op te bergen (en, Mike, handig voor onderweg, op de boot, op vakantie of als u onverwachts visite krijgt.). De Bike Stand wordt geleverd met diverse adapters waarmee de standaard voor nagenoeg alle holle crankstellen geschikt is.

Scorpion01

De standaard standaard (…) wordt geleverd in het zwart en kost €74,90. Voor €79,90 heb je diezelfde versie in de kleuren rood, oranje, geel, groen, wit en roze. De Pro versie is er alleen in het zwart en kost €109,00.

De Scorpion Bike Stands worden in Nederland verdeeld door Cosmic Sports en zijn dus via je lokale bikeshop te bestellen.

Scorpion02

Meer informatie: www.scorpionbikestands.com
Distributie: www.cosmicsports.de

JB

Posted in Nieuws.