Specialized Test (zelf) The Best

Test events in Nederland en België

Elk fietsmerk heeft de ambitie de beste fietsen te maken. Wat ‘de beste’ exact betekent, kan per merk natuurlijk wel verschillen en belangrijker nog: het draait er uiteindelijk om wat jouw persoonlijke invulling van ‘de beste’ is. Specialized geeft je de mogelijkheid om zelf uit te vinden of hun beste materiaal ook het beste is voor jou.

Voor het vierde seizoen op rij organiseren ze Test The Best: een serie test-events in Nederland en België waar je zowel racefietsen als mountainbikes van het Amerikaanse merk zelf kan beoordelen voor je je geld er op stuk slaat. Naast fietsen kun je ook Specialized fietsschoenen en helmen testen. Al gokken we er op dat bij laatst genoemde vooral het testen van het draagcomfort bedoeld wordt en niet zo zeer de crashbestendigheid…

SpecTtB_Thumb

Specialized neemt maar liefst 60 fietsen mee. Van een S-Works Stumpjumper 29er XC hardtail tot de dikste S-Works Stumpjumper FSR 6Fattie voor de offroaders onder ons. Voor op de weg kun je diverse schijfremmodellen testen zoals de Diverge, de S-Works Roubaix en de S-Works Tarmac. Voor pure snelheid kun je de Shiv Expert of Venge Vias uitproberen. Is snelheid je ding maar hard trappen niet zo zeer, dan kun je over het asfalt vliegen met de Turbo S of offroad gaan met de Turbo Levo FSR 6Fattie e-bikes. Daarnaast is er een flinke selectie uit het damesprogramma aanwezig. Uiteraard zijn er diverse maten beschikbaar: van small tot extra large.

SpeciCamber16

Deelname en kalender

De Test The Best events zijn geheel verzorgd met sportvoeding en catering en de deelname is gratis. Om deel te kunnen nemen kun je je inschrijven via je lokale Specialized dealer.

Kalender

  • 12 – 13 maart: Zonhoven, België
  • 19 – 20 maart: Schoorl
  • 29 april – 1 mei: Houffalize, België
  • 21 – 22 mei: Landgraaf
  • 28 – 29 mei: Dorst
  • 4 – 5 juni: ‘s-Heerenberg
  • 18 – 19 juni: Assen

SpeciTurboLevo01

Bron: www.specialized.com

Posted in Events.