Sugoi introduceert 60 dagen comfort garantie

Naast een zadel is een goede fietsbroek de sleutel voor comfortabel fietsen. Net als bij een zadel is het lastig in de winkel te zeggen of een fietsbroek je écht goed past en deze je het optimale comfort geeft. Aantrekken en rijden: Dat is eigenlijk het enige goede advies. Nadat stalgenoot Fabric de ’60 dagen zitgarantie’ introduceerde, volgt daarom nu ook kledingmerk Sugoi met eenzelfde garantie voor hun fietsbroeken.

Uit het persbericht:

De modellen uit de RSE, RS PRO, Evolution, RPM, Neo, RSX en RPM-X series voor dames en heren zijn de eerste broeken in de SUGOI 2016-collectie die voorzien worden van de 60 dagen comfort-garantie. Consumenten worden aangemoedigd om een korte fietsbroek of driekwartbroek uit de 2016-collectie van het merk aan te schaffen bij hun plaatselijke dealer of via SUGOI.com, en om zoveel mogelijk met de kledingstukken te rijden om de prestaties uitvoerig te testen.

Als binnen 60 dagen de consument niet volledig tevreden is met het comfort van het kledingstuk, dan kunnen ze het product terugbrengen naar de winkel waar het gekocht is. Na het tonen van het aankoopbewijs kan het product worden omgeruild of vindt een volledige terugbetaling plaats.

Sugoi_shorts_01

Bron en meer informatie: www.sugoi.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments