Video vrijdag

Whistler, Spanje of toch liever Schotland?

Met video vrijdag vliegen we ditmaal over de halve aardbol. Iedereen kent natuurlijk de vette ‘sick’ edits van de trails in Whistler, maar het beeld wat in onderstaande video terugkomt, zullen de meesten misschien nog wel meer kennen. In Zuid Spanje vind je El Caminito del Rey, een uitgesleten klif waar je over kunstmatige bruggen en paden kunt lopen… of fietsen. Dat laatste is echter niet voor degenen die bang aangelegd zijn. Als afsluiter het altijd mooie (en regelmatig zonnige) Schotland… Enjoy the weekend!

Herkenbaar? Zeker! Vooral het laatste stukje doet mij erg denken aan onze vrienden van andere media die tijdens de Eurobike Media Days de testfietsen kwamen afspuiten…

El Caminito del Rey: ik krijg altijd een zeurderig gevoel in mijn buik bij dit soort beelden. Vette video niettemin!

Of toch liever de Schotse eilanden…?

CJ

Posted in Video Vrijdag.