Video Vrijdag op zaterdag: Crossmotoren, kamperen en creatief met hooi

Mocht je na het zien van Redbull’s Rampage gisteren nog niet genoeg inspiratie hebben om buiten te gaan spelen dit weekend, hierbij nog wat inspiratie in deze Video Vrijdag op zaterdag, want zaterdag is eigenlijk ook een soort vrij(e)dag, right?

In Nederland is de combinatie motorcross en mountainbiken er een die nog al eens voor discussies zorgt. In Frankrijk ligt dat ogenschijnlijk anders, zo laten de gebroeders Stephane en Cedric Tempier zien:

Van Nederlandse makelij:

En mocht je deze nog niet gezien hebben, of al wel; hij is het (meermaals) bekijken waard. Elke keer dat je denkt dat je alles gezien hebt en al onder de indruk was van Danny MacAskill, weet ie toch weer opnieuw te verbazen:

Posted in Video Vrijdag.