BikeMOTION Awards: Jouw stem telt!

Bepaal welke producten de BikeMOTION Awards winnen

Komende vrijdag opent de BikeMOTION haar deuren. 4 dagen lang kun je je in de Jaarbeurshallen in Utrecht niet allen vergapen aan het nieuwste speelgoed voor 2017, je mag sommige dingen ook flink uitproberen op het testparcours. Sommige producten zijn voorzien van een nieuw kleurtje, of hebben andere subtiele wijzigingen. Er zijn echter ook genoeg compleet nieuwe en innovatieve producten of diensten te zien. Hoé innovatief jij ze vindt kan bijdragen aan de uitkomst van de BikeMOTION Awards want je mag er op stemmen!

Voor de derde keer worden er prijzen uitgereikt voor innovaties of diensten die volgens jou uit de grijze massa springen. In de aanloop naar deze beurs hebben talloze fabrikanten en leveranciers hun inzendingen voorgelegd aan een vakjury die de nominaties inmiddels kenbaar heeft gemaakt op de specifieke BikeMOTION Awards website. Er zijn zeven categorieën: racefietsen, mountainbikes, sportieve e-bikes, fietsonderdelen, accessoires, kleding, schoenen en helmen en tot slot training en voeding. Binnen elke categorie kun jij je favoriet uitkiezen.

bmawards_01

Jouw stemt bepaalt uiteindelijk welke producten de Awards in de wacht slepen. Je kan dat doen door je stem uit te brengen via de Awards website. Stemmen kan tot 12.00 uur op maandag 24 oktober. Dat betekent dus dat je de producten ook live kan gaan aanschouwen en keuren, terwijl je via je smartphone op de beursvloer je stem uitbrengt.

De uitreiking vindt maandag 24 oktober na 12.00 uur plaats. Onder alle stemmers worden 25×2 vrijkaarten voor de volgende BikeMOTION, dus editie 2017, uitgedeeld!

Een overzicht van alle genomineerde producten en de mogelijkheid om te stemmen vind je via www.bikemotionawards.nl

bm2016banner2

Posted in Bike MOTION and tagged , , , , .