Video vrijdag: it’s all downhill from here

Soms lijkt het wel alsof het er in bikevideo’s alleen maar gaat om de grootste sprongen, bij voorkeur op het moment dat de zon net ondergaat, bermen kapot driften/remmen en in de nieuwste flashy kleding van merk X de pimp uithangen… sorry, deze video vrijdag bevat eigenlijk niets anders. Een volgende keer doen we weer obscure framebouwers, die minstens net zoveel van espresso of zelf gebrouwen bier houden als van frames in elkaar bakken!

Tom van Steenbergen zien we normaliter alleen op Whister-achtige tracks rijder… voor deze video verruilde hij zijn thuisbasis voor de ruige natuur van Utah.

Bernard Kerr rolt ondertussen in Queenstown, Nieuw Zeeland, van wat bergen af

Anthill heeft weer wat moois in de pijplijn… kijk hier alvast een deel van het rauwe footage

Posted in Video Vrijdag.