Video vrijdag: Val di Sole World Cup

De laatste World Cup van het seizoen vind dit weekend plaats in het Italiaanse Val di Sole. Traditiegetrouw is dit een triple-event. Je leest het goed, naast XCO en DHI wordt er ook een 4X wedstrijd verreden, die tevens als officieel WK door de UCI is bestempeld. Deze wedstrijd vind vanavond plaats vanaf 20.45 uur en is live te volgen op het officiƫle UCI youtube kanaal. Grote favoriet bij de heren, Tomas Slavik is in de kwalificatie flink onderuit gegaan en heeft zich daarmee niet gekwalificeerd. Bij de vrouwen staat Caroline Buchanan aan de start, zij heeft echter weinig echt goede concurrentie, dus voor haar zou het een walk in the park moeten zijn.

Verder, zoals gebruikelijk: Claudio Caluori met de DH track preview…

Wynn Masters doet ook weer zijn gebruikelijke ding voorafgaand aan de downhill world cup, met een pak Barilla als microfoon dit keer

Alle XC en DH wedstrijden in Val di Sole zijn morgen en overmorgen hier live te zien.

En als laatste, nieuws van de Transition ranch… alwaar ze altijd in zijn voor een dolletje en het net even anders doen dan de meeste merken.

Posted in Video Vrijdag.