Mountainbikemuseum: Dikke vette, kerstmarkt!

MTB Museum

Jeroen van Roekel, directeur en eigenaar van het Mountainbikemuseum is iemand die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. Blijkbaar vindt hij nu dat fatbikes geschiedenis en dus museum-fähig zijn! Want op zondag 10 december organiseert hij een fatbikerit in het kader van “Global Fat Bike day.”

Fatbike avant la lettre – doar hej’m stoan.

Flauwe grap natuurlijk. Het is gewoon een goede reden om je rare dikkebandenfiets weer eens van stal te halen en lekker met een groep mensen in het bos te gaan geiten. Om 9.00 u staat de koffie klaar, de rit start om 10.00 u en je wordt gegidst. Waardevolle spullen kun je kwijt in kluisjes. Na de rit kunnen zowel jij als je fiets bij het museum douchen. Vette pret!

 

Kerstmarkt: got stuff?

Een weekendje later is het alweer feest in het museum, maar dan gaat het om andere vette spullen. Spullen zoals op onderstaande foto.

Want zondag 17 december start is de jaarlijkse Retro-Kerstmarkt met Gluhwein, Bratwurst en reuze Retro Kerstsfeer. Scoor die éne crank die je nog nodig hebt voor dat zieke retroproject, of verkoop wat spullen om je verslaving te bekostigen. Uiteraard wordt er die dag ook gefietst op retrobikes: Die start om 11.00 u en ook hier wordt gegidst.

Deze zijn nog niet helemaal af… wellicht na 17 december?

Specsaverfonds!

Tot slot: ja je ziet het goed: Je kan het museum steunen met een simpele druk op de knop. Het Specsaverfonds steunt locale goede doelen en blijkbaar ligt het museum op de juiste locatie. Klik, klaar. De actie loopt tot en met 30 november. Namens Jeroen alvast bedankt!

Tekst: Lars Vogelenzang

Posted in Mountainbike museum, Nieuws and tagged , , , , , , , .