Video vrijdag: go big or… stay home

Het was alweer een tijdje geleden, maar hij is er weer: de Video Vrijdag. Zo proberen we ervoor te zorgen dat dit weekend ‘trailrespecten‘ toch nog enigszins leuk is. Om jezelf te stimuleren kun je de video’s ook kijken als je op de Tacx fietst. Aangezien ons kikkerlandje niet van die oneindige vergezichten heeft, geen bergen van meer dan 2000 meter, zal het go big element wel meevallen. Thuis is echter ook een keer niet zo erg!

Een kijkje in de ‘keuken’ bij EWS rijdster Casey Brown… waar zij woont, in Revelstroke (British Columbia Canada) kun je in ieder geval nog gewoon je dure fiets in de voortuin laten staan zonder dat iemand hem meeneemt!

Met een blikje Monster Energy op, zou ik ook zo fietsen!

Thomas Vanderham in “The Escape Artist”

Last but not least: Jerome Clementz en Pauline Dieffenthaler doen hun eigen Transalp… over de bekende TdF cols!

Posted in Video Vrijdag.