Video vrijdag: Andorra, BCBR & meer

Het lijkt vakantie periode momenteel, maar op fietsgebied gebeurd er meer dan ooit lijkt het wel. Afgelopen week was al de Eurobike, vond een van de mooiste meerdaagse tochten plaats in de vorm van de BC Bike Race (binnenkort sterke verhalen van Hielke Elferink hier op de site!) en ook de World Cups gaan volop door. Afgelopen weekend nog een dubbel-evenement in Val di Sole, dit weekend strijkt het hele circus neer in Andorra.

Gee Atherton doet deze week de track-preview van de World Cup DH in Andorra

De XC course preview met Lea Davison

De BCBR had vandaag nog 1 etappe te gaan, hier de highlights van gisteren.

Pumptracken? Dat kan ook! Overal op de wereld vinden er dit jaar qualifier wedstrijden plaats in aanloop naar het WK. Op 22 september kun je in Roosendaal meedoen!

Posted in Video Vrijdag.