SaSuKo 2018 – Salsa’s, Surly’s en Kona’s testen

Fan-Test-Ic Event & bikepacking mini-adventure

SaSuKo: het testevenement van Cosmic Sports, verdeler van Salsa en Surly, in samenwerking met Kona bikes, vindt dit jaar voor de 5e keer plaats. Het recept: een selectie van hun producten wordt aan je voorgesteld en je kan ze testen. Deze editie is dat mogelijk op twee plekken. In oktober op de mountainbikeroute van Lage Vuursche en in november in de Ardennen.

Als extra is er zaterdag 3 oktober een bikepacking mini-adventure!

De fietsmerken Salsa, Surly en Kona staan bekend om hun niet bepaald doorsnee aanbod. Het zwaartepunt (…) ligt bij deze editie dan ook bij stalen fietsen voor het mountainbiken, gravel én travel.

De data en locaties voor de komende editie van het SaSuKo evenement:

  • 6 & 7 oktober – Locatie: Buiten in de Kuil te Lage Vuursche. Testen kan op de mountainbikeroute rondom Buiten in de Kuil – Meer informatie vind je hier;
  • 3 & 4 november – Locatie: C & P Buitensport in Houfalize, België. Testen kan op een technisch testparcours in een prachtige omgeving. – Meer informatie vind je hier.
    • Overnachten in een chalet of op de camping bij C&P Buitensport is mogelijk. Boeken gaat direct via C&P Buitensport.

Op beide locaties is horeca aanwezig en kun je na de inspanning nagenieten met een burger en een biertje. De deelname is zoals altijd gratis. Je moet je wél inschrijven via het online inschrijfformulier .
Uiteraard is een helm en legitimatie verplicht en neem je je eigen pedalen mee!

6 oktober: Mini-adventure Bikepacking

Op zaterdag 6 oktober organiseren Cosmic Sports en Kona Bike ook een mini-adventure voor bikepacking. Dit testevenement eindigt de dag daarop en bevat dus een overnachting op een sfeervolle kampeerplek. Je kunt tijdens dit evenement op pad met een testfiets en tassen van Revelate. Op zondagmorgen is er een bescheiden campingontbijt. Dit mini-adventure zal worden gegidst door ervaringsdeskundige Bas Rotgans. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers en de kosten voor deelname bedragen €25 per persoon.

Voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden kijk je op www.sasuko.nl

Posted in Events, Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , .