Vrijdag 26 oktober: Redbull Rampage via Livestream

Je weet wat ze zeggen over nummer 13? Je mag het zelf invullen, net als dat de deelnemers aan de 13e editie van de Red Bull Rampage dat ook mogen doen.

De voorbije dagen is er weer flink gegraven, geshaped en gebouwd op een nieuwe site in Utah, USA. Morgenavond de apotheose, de finale, het kroonnummer!

Bij de Rampage is het aan een geselecteerde groep bikers om elkaar uit te dagen: wie heeft de meeste durf, wie combineert de meest complexe rijskills en ziekste lijnen en… komt daarmee heelhuids beneden?

Op de nieuwe locatie lag nog geen énkele lijn. De rijders en hun assistenten hebben als één collectief de voorbije dagen lijnen uitgezet en aangelegd en zo een nieuwe speeltuin in de woestijn gecreëerd. Op die manier kon iedereen evenveel input geven en zouden de kansen meer gelijk liggen, aldus de organisatie.

Livestream: Vrijdag 26 oktober om 19.00 uur

De testruns zijn achter de rug, de finale wacht! Op vrijdag 26 oktober vanaf 19.00 uur kun je die als livestream volgen op Red Bull TV, oftewel hier.

Om alvast warm te lopen, blikken we vooruit naar de getallen:

Deelname aan de Rampage is op uitnodiging. Voor Reed Boggs en Ethan Nell was de editie van 2017 de eerste waaraan ze als rijder deelnemen. Voorheen hebben ze al bijgedragen door mee te helpen met de aanleg:

Een terugblik naar voorbije edities en deelnemers:

Bron: www.redbull.com

Posted in Events, Nieuws and tagged , , , , , , , , .