#raaddetrail – Ronde 3!

Velozine’s Instagram prijsvraag – Win (voor de laatste keer) een Specialized t-shirt

Twee weken geleden gaven we de aftrap voor een nieuwe serie van onze #raaddetrail-prijsvraag. Ronde #2 bleek een lastige te zijn. Wist je hem toen niet? Misschien lukt het je deze derde en voorlopig laatste ronde wel.

Hoe werkt het?

We mogen van Specialized een aantal van deze t-shirts weggeven. Om kans te maken op een t-shirt, doen we een beroep je fotografische geheugen én trail-kennis van Nederland!

De komende weken plaatsen we 1x per week op onze Instagram-pagina een foto van een trail ergens hier in Nederland. Aan jou de taak om de raden op welke mountainbikeroute de foto is gemaakt. De foto’s worden telkens op woensdag geplaatst en je hebt dan tot vrijdagavond 20.00 uur diezelfde week de tijd om het juiste antwoord te geven onder het bericht op onze Instagram-pagina.

Voorwaarden en verloop
De strenge doch rechtvaardige jury kijkt naar twee zaken: het juiste antwoord en of je onze Instagram-pagina volgt. Mochten meerdere mensen het juiste antwoord geven hebben, dan gaan de namen gezamenlijk in de hoge hoed en toveren we er een konijn winnaar uit.

De winnaar krijgt na afloop van de #raaddetrail-ronde van ons bericht en mag één van deze shirts uit de casual lijn van Specialized kiezen.

Kortom: volg ons op Instagram en #raaddetrail! Succes!

Posted in Nieuws, prijsvraag and tagged , , , , , , , , , .