#horrorsneeuw: “Zoek het uit, ik ga fietsen én skiën!”

Als je productmanagers bij een bedrijf dat fiets én ski spullen maakt wat ruimte geeft… komen ze tot uh… creatieve ideeën. Chrisitan Holweck, Product Designer bij Scott Sports zag zijn kans schoon om een e-MTB in te zetten als transportmiddel om bij zijn favoriete skilocaties te komen. Niet met de auto auto, geen heli, maar pedaal aangedreven, batterij-ondersteund. Perfecte oplossing voor wanneer de bergpassen voor regulier vervoer is afgesloten en heel milieuvriendelijk.

Leuk en ogenschijnlijk in detail goed doordacht, maar nu maar hopen dat ‘ie niet te ver het dal in skiet om alsnog met een 4×4 zijn e-MTB boven op de berg op te moeten pikken. Hmm… misschien toch niet zo goed? Nou ja, het zet in elk geval de e-MTB weer eens op de radar en aan de media om toe te happen. Oh… uh, hmm…

Meer info over dit project vind je via deze link.

Posted in Nieuws and tagged , , , , , , , .