Magura Vyron eLECTrische dropperpost ‘met geld toe!’

Op de marketingafdeling van Magura heeft iemand laatst een hoop uitzendingen van Oprah zitten bingewatchen. Geïnspireerd daardoor geven ze nu namelijk geld toe bij iedere Vyron dropper!

Oke, toegegeven, je moet wel eerst zo’n ding met een adviesprijs van €449,90 kopen in het komende half jaar bij een deelnemende dealer én je gegevens achterlaten op de Magura website, maar dan krijg je van Magura zelf €30 teruggestort. Daarmee wordt de draadloze optie voor een dropper zadelpen nóg eens interessanter, zeker in een tijd waarin SRAM voor hun nieuwe Reverb AXS €800 voor wilt hebben… De aanbieding geldt ook voor diverse Duitse onlineshops waar de pennen al voor aanzienlijk minder dan de adviesverkoopprijs te bestellen zijn.

De draadloze techniek van Magura testten we al eens eerder, met de draadloze Vyron zijn we inmiddels ook al een tijdje aan het testen, de resultaten daarvan lees hier je binnenkort!

Alle details over de actie vind je op de pagina die Magura ervoor gemaakt heeft. Wil je meer weten over de Vyron zelf, dat kan hier!

Bron: www.magura.com

Posted in Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , .