Video vrijdag: op een onbewoond eiland

Als je nu net als ik ook ineens een Kinderen Voor Kinderen deuntje in je hoofd hebt, dan ben je ook al wat ouder aan het worden. Gelukkig lijkt op diverse eilanden de tijd stil te staan en kunnen het pareltjes zijn om je fietsvakantie door te brengen. Een paar jaar geleden deden we al eens verslag van de mogelijkheden op La Palma, maar er zijn veel meer eilanden in de diverse oceanen, die ware pareltjes zijn om ooit eens een keer gefietst te hebben. Bucketlist!

La Palma: een van de redactiefavorieten, alleen dat vele klimmen hier. Gelukkig zijn er ook heel toffe afdalingen, Spanish Fly is een van de toppers.

Madeira: ook een fijne locatie met veel meer aangelegde trails

Of de Azoren… beetje zoals Madeira, maar dan net anders

Iets verder vliegen, RĂ©union, voor de kust van Madagaskar (wat op zichzelf ook weer een eiland is)

Posted in Video Vrijdag.