BikeMOTION 2016 – Beslist niet standaard!

Interviews met eRveHa, Pilot, Flatland

BikeMOTION 2016Van 21 tot en met 24 oktober vond de BikeMOTION 2016 plaats in de Utrechtse Jaarbeurshallen. Ook wij waren wij waren ter plaatse om verslag te doen van de laatste trends en dat wat ons opvalt.

Klik hier voor alle onze reportages van de BikeMOTION 2016

Leuk hoor, al die grote merken. Ze hebben een sterke merkidentiteit, een strak productenprogramma, en een groot marketingbudget. Daarom verkopen ze veel fietsen, logisch. De keerzijde van die medaille is dat je veel dezelfde fietsen ziet rijden. Sommige vaste routes staan er zelfs bekend om: die lijken wel reservaten voor eigenaren van één fietsmerk.

Wil je iets écht bijzonders, dan moet je dus verder kijken dan de grote spelers. Het leuke is dat er ook in Nederland kleine bedrijven, merkjes en individuele bouwers zijn die zich niet conformeren aan de massa, maar aparte, prachtige, opvallende en soms zelfs unieke producten maken. Ook in 2016 spraken we er een aantal op BikeMOTION.

Dit jaar troffen we eRveHa, Pilot en Flatland. Drie bedrijven met totaal verschillende visies, uitgangspunten en producten. Hoe en wat vertellen ze je graag zelf. Daar komen ze!

eRveHa

www.ervehafietsen.nl

Pilot Cycles

www.pilotcycles.com

Flatland

www.flatlandbicycles.com

Geplaatst in Bike MOTION en getagd met , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments