29 september tot 2 oktober: Gravelbike Experience dwars door de Alpen

Met de gravelbike van noord naar zuid door de Alpen; wie droomt daar niet van? Met de Volkswagen R Gravelbike Experience kan je deze droom nu op je gravelbike verwezenlijken.

Gravelbike Experience Alpen

De Volkwagen R Gravelbike Experience voert je dwars door de Alpen. Niet als wedstrijd, maar als toertocht. Je rijdt de toertocht in kleine groepen van maximaal tien fietsers en een gids. Bovendien wordt bagagevervoervoor je geregeld en overnachten doe je in fietshotels langs de route. Die route voert je in drie dagen van het Duitse Garmisch-Partenkirchen via het Oostenrijkse Innsbruck naar het Italiaanse St. Vigilio. Over de totale lengte van 280 km moet je 4.820 hoogtemeters overwinnen. Althans, in de ‘Classic’-variant voor ambitieuze gravelbikers. Er is namelijk ook een kortere en minder zware de ‘Light’-route van de Gravelbike Experience, voor wie meer recreatief is ingesteld, maar toch ook van de Alpen wilt genieten vanaf de gravelbike.

Gravelbike Experience Alpen Route

De Volkswagen R Gravelbike Experience vindt plaats van 29 september tot 2 oktober 2021 en er zijn nog diverse plekken vrij. Check de website voor de verschillende arrangementen.

Meer info vind je op gravelbike-experience.com

Gravelbike Experience Alpen

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments