Review: Wolf Tooth B-RAD Roll-Top Bag

Praktische minikofferbakjes

Natuurlijk, een of twee binnenbanden, bandenlichters, een multi-tool, een paar energierepen en een telefoon passen makkelijk in een rugzak. Maar waarom zou je dat gewicht tijdens een lange tocht aan je rug hangen als het ook aan je fiets kan?

Roll-Top bag op bovenbuis nabij stuurpen

Montage op bovenbuis nabij de zadelpen

Met de B-RAD Roll-Top Bag (€ 27,90) van het Amerikaanse Wolf Tooth Components bevestig je deze essentiële toerbenodigdheden op iedere denkbare plek. Op of onder de bovenbuis, op de schuine buis, onder je zadel, you name it. Het compacte tasje is gemaakt van licht maar stevig en waterdicht ripstop nylon met afgeplakte naden. De brede band waarmee je het tasje aan het frame bevestigt is van de binnenzijde voorzien van siliconenstrips, waardoor het zaakje ook in ruig terrein niet verdraaid of verschuift.

Ripstop nylon

Kortom, je hebt er tijdens lange tochten geen omkijken naar, tenzij je lek rijdt. Gelukkig is dat laatste me afgelopen alpenvakantie bespaard gebleven. Aangezien ik in Nederland bij mijn wekelijkse rondje door het bos geen reserveband meeneem – sinds ik tubeless rijd heb ik in Nederland nooit meer lek gereden – neemt een compact regenjack de plek in van de band en de bandenlichters. Ook handig.

ripstop nylon en silicone strip

Meer info: www.wolftoothcomponents.com

Geplaatst in Reviews en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments