24 – 26 juni: Bike Festival Brabant met 24, 4 en 6 uurs wedstrijden

Van 24 tot en met 26 juni wordt voor de vierde keer in Zeeland – in de gemeente Landerd in Brabant – het Bike Festival Brabant georganiseerd. Het ‘hoofdnummer’ van het festival is de Bart Brentjens 24 uurs race, maar het gehele weekend vinden er tal van activiteiten plaats.

Op de zaterdag start om 15.00 uur de 24 uurs wedstrijd en parallel start een 4 uurs wedstrijd die men individueel rijdt. Op zondag rijden de 24 uurs deelnemers nog steeds hun wedstrijd en kan er tegelijkertijd ook in teamverband deel worden genomen aan een 6 uurs wedstrijd.

Tijdens het festival zal er op zaterdag en zondag ook aan de kleintjes worden gedacht met het Kids & Ride festijn. Zo zijn er trail- en slalomparcoursen, zullen er wedstrijden slowbiken worden gehouden en is er een dikke banden race.

Veldtoertocht op vrijdagavond
Voorafgaande aan het weekend wordt het festival op vrijdag 24 juni al geopend met een veldtoertocht die plaats zal vinden in de avond. De tocht gaat door de bossen van Maashorst en over delen van het 24 uurs parcours. De tocht is 20 kilometer of 40 lang en er kan worden gestart vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur.

Voor meer informatie, inschrijfmogelijkheden en het complete programma: www.bikefestivalbrabant.nl

Geplaatst in Events.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments