Reminder: Zondag 27 november – Pop-up Testevent op Amerongse Berg!

“Ja, mooi die moderne geometrie en die plus-banden, maar op de parkeerplaats van de dealer kan ik daar weinig ervaring mee op doen.” Klopt. Daarom kun je op zondag 27 november terecht bij het pop-up Moutainbike Testevent op de Amerongse Berg. Lekker back-to-basics, geen Powerpoint presentaties of krappe winkeletalage waar je niets aan kan raken. Gewoon het bos en de buitenlucht als showroom én de trails op de Heuvelrug als testterrein.

NS Bikes en Merida zullen daar een arsenaal aan hardtails, plusbikes en trail- en endurobikes voor je hebben klaar staan om uit te proberen op de uitdagende routes van de Heuvelrug. Op de parkeerplaats aan de Bergweg in Amerongen zullen op die zondag naast fietsen ook accessoires van 100% (onder andere brillen, handschoenen), IXS (protectie) en Maloja (kleding) te zien zijn. Bekijk het gereedschap van Birzman en scoor meteen een handige minitool voor onderweg!

bigtrail01

Merida neemt naast onder meer de Big.Nine en Ninety-Six ook deze BigTrail met 27,5″ Plus banden mee.

nsbikessnabb01

Bij NS Bikes kun je onder meer met de Djambo, Snabb en (onder voorbehoud) de RAG+ op pad.

Tips, vragen, filosoferen…

Zoek je nog tips voor gedegen onderhoud van je voorvork of demper? Bikesuspension praat je graag bij. Heb je vragen over rijtechniek? Vraag het de mensen van Mountainbike Challenge. Zij zullen tijdens deze dag ook vier clinics geven. Mijmeren over de voor- en nadelen van plusbanden, afwegingen met betrekking tot veerweg of bijvoorbeeld geometrie? Spreek ons aan: ook wij zullen met een delegatie writer-riders aanwezig zijn!

Gratis!

Het mooie van alles is dat het gratis is en je hoeft je niet in te schrijven. Lekker simpel en gemoedelijk: Kom gewoon langs(gefietst)! Deelname aan de clinics van Mountainbike Challenge is eveneens gratis, maar vindt plaats op vaste tijdstippen voor een beperkt aantal deelnemers. Hiervoor is inschrijven op de dag zelf nodig.

Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen als je met een testfiets op pad wilt.

Het pop-up testevent vindt plaats van 10.00 uur tot 15.00 uur. Je vindt ons op de parkeerplaats aan de Bergweg te Amerongen.

popupmtbtestevent_01

Geplaatst in Events en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments