Video vrijdag: can you really ride?!

Terwijl ze in het noorden van ons land al weer zachtjes “Elfstedentocht?!” durven fluisteren, zorgde in de rest van het land de nachtvorst vooral voor sfeervolle plaatjes én mooie harde trails in het bos. Ikzelf heb alvast een voorschot genomen vandaag op het weekend, mocht je net uit je leaseauto stappen / achter je bureau vandaan rollen / je klompen in de hoek van de bijkeuken schoppen terwijl je “Mooi ‘weest” tegen de vrouw zegt, hier is ook voor jullie wat inspiratie om dit weekend weer op de fiets te stappen. Wellicht om weer eens wat aan je techniek te schaven?

Anyhow… zocht je nog een leuke uitdaging voor komend jaar? Wellicht is de Trans-Julius 4 daagse enduro tocht dan wat voor je?

Het is een beetje jammer van die overduidelijke “I am sponsored by the following brands” intro, maar mijn God, wat kan Jeff Kendall-Weed fietsen!

Onder de indruk van de vorige video? Dan is deze van Ludo May ook meer dan de moeite waard. Hij kan niet alleen moeilijke dingen naar beneden rijden, maar is ook bergop een echte klimgeit!

Of moet het nog een tikkeltje ruiger…?!

Geplaatst in Video Vrijdag.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments