Video vrijdag: een nieuw seizoen

Na een korte, hevige winter lijkt het voorjaar nu al aangebroken. Dat is mooi, want hoe meer ‘goed’ weer, hoe meer fietstijd, toch?! Het is ook meteen het moment waarop we kunnen terugblikken op het afgelopen cyclocross seizoen, vooruitblikken met allerlei nieuwe sponsordeals of al een klein beetje kunnen dromen over de eerstvolgende mountainbike trip of vakantie!

Het schrijversteam van Zondag met Lubach heeft sinds kort een nieuw programma op de buis: Makkelijk scoren. In deze uitzending lieten ze zien hoe makkelijk Mathieu van der Poel het afgelopen crossseizoen kon scoren.

Anneke Beerten reed afgelopen seizoen voor het nieuwe enduro team van Alchemy. De liefde was echter van korte duur en dit jaar gaat ze op eigen benen verder met een zelf samengesteld sponsorteam bestaande uit voornamelijk oude bekenden (voor haar).

Meer Anneke kijken? Dat kan, ze is ambitieus gestart met haar eigen Vlog serie.

Heb je meer behoefte aan Bike-Nerding? Zoek niet verder, Jeff K Weed heeft ditmaal een video waarin hij niet moeilijke dingen rijdt, maar het over zijn nieuwe vork heeft… disclaimer: don’t Trust sponsored riders…

En even wat inspiratie voor je volgende fietsvakantie?

Posted in Video Vrijdag.