Video vrijdag: World Cup flashback

Het World Cup seizoen is twee maanden geleden al geeindigd. Nu een van de beste Nederlanders bij de heren zijn weekenden op een cyclocrosser doorbrengt, leek het me leuk om eens op afgelopen seizoen terug te kijken. Gelukkig heeft Redbull.tv een aantal recap video’s gemaakt, met de highlights van het afgelopen seizoen. Met deelname van Mathieu van der Poel -in aanloop naar Tokyo 2020- was het in ieder geval een seizoen vol spanning. Bij de downhill wedstrijden was het wat mij betreft dit jaar vooral de overwinning van enduro rijder Martin Maes in La Bresse die het seizoen compleet anders maakte dan voorgaande jaren.

Of hou je meer dan downhill, ook daarvan heeft Redbull een video gemaakt

Grootste verrassing op technisch vlak dit jaar was ongetwijfeld de Lefty van Cannondale die ineens geen dubbele kroon meer had. De World Cup in Albstadt was de eerste wedstrijd waar de nieuwe fietsen met deze vork ingezet werden door het Cannondale Factory Racing team.

En tot slot, een van mijn persoonlijk favoriete rijders om op de fiets te zien: Richie Rude… het stille jongetje uit de klas, die iedereen naar huis rijdt als het er op aan komt.

Richie Rude – Squamish from OneUp Components on Vimeo.

Posted in Video Vrijdag.

Reacties

avatar