Shop

Dit jaar bestaat Velozine 5 jaar. In dat kader presenteerden we onlangs al een opgefriste website, die ook op mobiele apparaten lekker werkt. Offline hebben we ook wat nieuws: een compleet vernieuwd kledingpakket!

Onze vorige variant was gebaseerd op het Gulf-Racing design, ditmaal hebben we een ander oud racing design als inspiratie gebruikt: Martini Racing. In tegenstelling tot de vorige editie hebben we nu zowel een licht zomershirt voor de droge ritjes (zodat je niet gaar gekookt wordt in de brandende zon), als een donker shirt voor de meer modderige ritten (omdat niet iedereen de was-kwaliteiten van moeders geërfd heeft). Het jack lange mouw komt alleen in de donkere variant en is licht gevoerd. De set wordt gecompleteerd door een bijpassende bibshort, een baggy die Vaude speciaal voor ons levert en een paar sokken (6″ cufflengte).

Let op!
De kleding kan vanaf nu bestelt worden in deze webshop op basis van de actuele voorraad. Op = op! Beperkte voorraad.

Jersey’s in wit en zwart, een paar bibshorts en jacks hebben we nog. Sokken zijn nog in redelijke aantallen verkrijgbaar.

Prijzen en verzending
We houden de prijzen van de kleding zo laag mogelijk, omdat wij graag willen dat er veel mensen in de outfit gaan rijden. Om het je daarbij zo makkelijk mogelijk te maken, sturen we de kleding gratis naar je op.

Niet tevreden, geld terug
Bij een webshop horen duidelijke leveringsvoorwaarden. Kleding die tijden een nieuwe kledingbestelronde op maat besteld wordt en daarna gemaakt, kan geruild of geretourneerd worden indien deze echt niet past. Uiteraard alleen mits de kleding ongedragen is en voorzien van labels. We kunnen je niet garanderen dat je direct een passend alternatief krijgt. Meet dus je huidige kleding (en je lichaam) goed op, voordat je blind ‘ik moet altijd een L hebben’ bestelt.
In het geval dat je kleding besteld die op voorraad is, dan kan deze binnen de wettelijke bedenktermijn geruild of geretourneerd worden. In het laatste geval krijg je het gehele aankoopbedrag en onze in rekening gebrachte verzendkosten terug.
Kosten voor retourneren zijn in alle gevallen wél voor jezelf.

Klik hier voor informatie over de maatvoering
Maatvoering
Als richtlijn voor de maatvoering hebben we de volgende maten voor je. Let op: maten zijn gemeten op de kleding, plat op de grond en zonder de kleding op- of uit te rekken. Als we als voorbeeld de borstmaat nemen, vermenigvuldig deze met 2 en je hebt je borstomvang. Komt de maat overeen met je lichaamsmaat, dan zit deze zonder spanning om je lichaam. Is de kledingmaat kleiner, dan zit de kleding strakker. Is de kledingmaat groter, dan zit de kleding los.

Ter referentie: ondergetekende heeft zelf maat S van jersey en borstomvang 96 cm. Van jack echter maat M zodat er onder dit jack nog extra kleding past.
De kleding komt wederom van Rogelli, degenen die de vorige keer onze kleding hebben gehad, kunnen derhalve dezelfde maatvoering hanteren.

Raglan_Short_Sleeves_Jersey_with_SidePanel_RaceCut

Werkmap1