Bikemotion 2011 – Prijsvraag: get in your vote now!

Vorige week kondigden we een speciale Bikemotion Prijsvraag aan waarmee je een clinic voor jezelf en 5 vrienden/vriendinnen ter waarde van 775 euro kon winnen bij MTB School. Wat je hiervoor moest doen? Simpel; op zoek gaan naar de Velozine camera-crew die op zaterdag en zondag op de Bikemotion rondliepen en een opdracht uitvoeren die ze je daar voorstelden.

De opdracht: Doe je beste fiets of fietsonderdeel imitatie!

13 mensen durfden de uitdaging aan en het resultaat werd vastgelegd met de camera. Wie de clinic wint wordt door jullie bepaald! Ga naar de Velozine Facebook pagina en stem daar op het filmpje dat volgens jou de beste, leukste, origineelste of gewoonweg de grappigste is.

Op zaterdag 5 november wordt om 20.00 uur aan de hand van de meeste stemmen bepaald wie de winnaar of winnares is van de clinic! Let op; alleen de stemmen op de Velozine Facebook pagina tellen mee!

Time to get in your votes! Breng je stem uit op: Velozine Facebook pagina

Imitatie 1

Imitatie 2

Imitatie 3

Imitatie 4

Imitatie 5

Imitatie 6

Imitatie 7

Imitatie 8

Imitatie 9

Imitatie 10

Imitatie 11

Imitatie 12

Imitatie 13

Geplaatst in Nieuws, Specials en getagd met , .
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Ninko
Ninko
12 jaren geleden

Amaiiii Hoe mooi is dat hee :D En de verschillende interpraties van die onderdelen ook nog eens! Blijkbaar zit er erg veel verschil tussen een Mannelijk wiel, en een Vrouwelijk wiel! :) Daarnaast een Boutje en een Moertje van een Engelse fiets, Linkse draad! Erg mooi :D
Ik ga denk ik toch voor de Lefty! :) Redelijk mooi nagemaakt, hij beweegt zelfs nog een beetje echt, grote verscheidenheid aan schokken die hij dempt aan de veer (of arm?) uitslag te zien :) En volgens mij maakt ie nog een Wheelie ook! :D Hulde!

Roel
Roel
12 jaren geleden

Super mooi dit. Nou even stemmen!

Lars TB
Lars TB
12 jaren geleden

Pffft, domme actie. Ik zit niet op FB…

Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden
Reply to  Jeroen

… Or so they say. ;) Als ik een account had, zou ik denk ik stemmen op het meest gracieuze fietswiel.