Trek World: ook voor consumenten!

Waar bijna alle andere grote fietsfabrikanten de Eurobike en Bikemotion gebruiken om hun waren voor het nieuwe seizoen voor te stellen, vaart Trek al een paar jaar een eigen koers. Middels zogenaamde Trek World shows, die ze per land houden, werden tot nu toe de nieuwe modellen voorgesteld aan pers en dealers. Werden ja, want vanaf dit jaar is er voor de Nederlandse editie ook een Trek World dag voor de consument. Jij dus!

trekworld01

Op zaterdag 30 augustus, tussen 10:00 uur en 17:00 uur, zijn de deuren geopend. Je bent dan welkom om de meer dan 200 mountainbikes, racefietsen en RIDE+ elektrische fietsen van het merk Trek te komen bekijken. Daarnaast zal de nieuwe collectie Electra fietsen, dat door het Trek label ingelijfd is, gepresenteerd worden.

Naast de fietsen is het volledige assortiment accessoires van Bontrager te bewonderen, kun je uitleg krijgen over het samenstellen van je eigen fiets middels het Project One of je breed laten informeren over het Trek Precision Fit systeem. Er zijn beperkt een aantal testfietsen beschikbaar. Op vertoon van je legitimatie kun je testrijden op de volgende modellen
van Trek: Fuel EX 9 650b, Fuel EX 9.8 29, Remedy 9 650b, Superfly FS 9, Domane 6.2 disc, Émonda SLR en de nieuwe RIDE+ elektrische fietsen.

Aanmelden voor deze dag kan via de Facebook pagina van Trek Benelux door je te registeren via de link op de evenementenpagina.
Of rechtsreeks met de deze link.

CJ

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments