Codagex Xperience Center: verlengstuk van de lokale showroom

Je herkent het ongetwijfeld: je komt graag bij je lokale tweewielerspeciaalzaak maar nét die ene helm, dat specifieke stuk kleding, dat ene onderdeel hebben ze niet liggen. Hoe kun je een gewogen oordeel maken of je er je geld op wilt stuk slaan? Blind gokken kan altijd en bij een relatief goedkoop product zal menigeen dat ook wagen. Maar wat nu wanneer het die nieuwe Colnago fiets of een set high-end Mavic wielen betreft?

Codagex, importeur van beide merken, biedt de oplossing middels haar onlangs geopende Xperience Center, net over de Belgische grens onder Eindhoven in Dessel. Met een totale oppervlakte van 1500 vierkante meter is het Xperience Center een imposant verlengstuk van je lokale dealer. Codagex toont nagenoeg het volledige gamma van de in totaal 22 merken die zij voeren. Naast Colnago en Mavic vind je in de Desselse showroom XL dus de producten van onder andere Time, Rotwild, Ednine, FSA/Vision, Prologo, Garmin en Vittoria.

CodagexXperience

Je kan er niets kopen, maar het volledige gamma onderdelen, fietsen, kleding, accessoires en voeding bekijken en je laten adviseren door niemand minder dan de immer sympathieke ex-profwielrenner Ludo Dierckxsens.

Vanuit het Xperience Center zullen ook diverse testdagen worden georganiseerd. De eerste vind plaats op 25 april waarbij je de elektrische mountainbikes van Rotwild aan de tand kan voelen.

Kijk voor openingstijden en het adres op: www.codagex-xperience-center.com

JB

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments