10x vrijkaarten voor de BikeMOTION te winnen!

Over 2,5 week vindt de BikeMOTION plaats in de Utrechtse Jaarbeurshallen. Niet meer in het najaar, maar in het voorjaar! Veel fietsers kopen namelijk vooral nieuwe spullen bij aanvang van het voorjaar. Ook al rijden mountainbikers het hele jaar door, het voorjaar wordt algemeen toch gezien als het begin van een nieuw fietsseizoen. De beurs wil daar beter op aansluiten en vindt daarom plaats op 2, 3 en 4 maart.

10x kans op een vrijkaart

Wij mogen 10 vrijkaarten weggeven aan Velozine-lezers. Hoe je kans maakt om er een te bemachtigen? Simpel: post een foto of overtuig ons op een andere manier dat je nog niet klaar bent voor het nieuwe fietsseizoen en dat je juist daarom naar de beurs moet!

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van woensdag 14 februari 19:00 uur tot woensdag 21 februari 19:00 uur;
  • Reageren kan hier op de website onder het bericht via de Disqus-applicatie, of in reactie op de Facebook-post van dit artikel op onze Facebookpagina;
  • De winnaars van de winactie worden op woensdag 21 februari kort na 19:00 uur bekendgemaakt.
Posted in Bikemotion, Events, Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , .