Vrijkaarten voor het grootste fietscafé van de Benelux!

BikeMOTION 2016: 21-24 oktober in de Jaarbeurshallen

Van vrijdag 21 oktober tot en met maandag 24 oktober worden de Jaarbeurshallen in Utrecht wederom hét grootste fietscafé van de Benelux: de BikeMOTION. Een mooie gelegenheid om met je fietskameraden bij te kletsen en ondertussen al het nieuwste spul te bekijken én te proberen.

bikemotion01

Er zijn talloze activiteiten. Net als vorig jaar is er een groots indoor mountainbike testparcours en buiten kun je vol gas (elektronisch ‘gas’, althans) e-bikes uitproberen. Eerdere jaren bleken de ambachtslieden, die op de beursvloer een centrale positie hadden, een succesnummer te zijn. Ze trokken veel bekijks en beantwoordden vele vragen. Ook dit jaar zullen er verschillende staan, waaronder framebouwers die daar live hun werk tonen! Daarnaast heeft de beurs diverse routes uitgezet aan de hand van centrale thema’s. Deze routes begeleiden je over de beursvloer langs datgeen dat het beste in jouw straatje past.

Meer over de routes lees je hier.

Op zondag 23 oktober zal een extra hal in het Jaarbeursgebouw de plek zijn voor de Team LottoNL-Jumbo fandag. Deze dag wordt opgeluisterd met een vol programma met diverse sessies over invloeden van het weer op de koers, sprintanalyses en een wielercafé waar ploegleider Frans Maassen en rijders Jos van Emden en Bram Tankink stevige toogpraat zullen houden. In de ochtend, voorafgaande aan deze sessies kun je ook een toertocht van 65 of 110 kilometer op de weg rijden samen met de profwielrenners van het team.

Meer informatie over de fandag vind je hier.

Tijden en kosten

Openingstijden

  • Vrijdag 21 oktober van 10.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 22 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 23 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
  • Maandag 24 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

De vakdag is op maandag, maar ook consumenten zijn die dag gewoon welkom!

Kosten

  • Online verkoop €12,50
  • Online tijdens de beurs €15,00
  • Aan de kassa €16,00

Kinderen tot 16 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Lotto-Jumbo toertocht kost €32,50 en geeft je ook meteen toegang tot de beurs.

5x 2 vrijkaarten te winnen!

Nou ja, winnen… je hoeft er eigenlijk nauwelijks wat voor te doen. Stuur ons voor maandag 10 oktober 20.00 uur een email met als titel ‘BikeMotion Vrijkaarten’ naar redactie appestaartje velozine.nl en we verloten aan 5 personen 2 toegangskaarten!

Ook dit jaar zullen wij aanwezig zijn en zal Lars rondstuiteren, zoals hij dat ook vorig jaar deed:

Meer informatie: www.bikemotionbenelux.nl

Posted in Bike MOTION, Events and tagged , , , , , , , , .