Volcano Challenge 2015

Sponsortochten, wedstrijden of tochten voor het goede doel. Van het meermaals oprijden van een flinke berg in de Alpen, tot een meerdaagse tocht door de Benelux. Ze zijn er in allerlei vormen en maten. Ook verder van huis worden dit soort tochten georganiseerd; zo ook de Volcano Challenge die dit jaar als 9-daagse wordt verreden van 21 tot en met 29 november 2015 in Nicaragua. Juist; tussen de vulkanen!

NVC2015

Uit het persbericht:

De Nicaragua Volcano Challenge is een uitdagende mountainbiketocht door de binnenlanden van Nicaragua, waarbij je op een bijzondere manier de projecten van Stichting WereldOuders en het land leert kennen. Er is een maximum van 40 deelnemers. Elke deelnemer zamelt een sponsorbedrag in van €3.500. Een grote uitdaging waarbij jij direct het verschil maakt voor de kinderen in Nicaragua. Een ding is zeker, het wordt een reis om nooit te vergeten!

Ex-deelnemer Bas Kennis, pianist/gitarist van BLØF: “Niets is mooier dan je in het zweet werken voor een goed doel en ondertussen het beste mee krijgen van één van de mooiste, veiligste en meest gastvrije landen van Midden-Amerika. Ik kan iedereen van harte aanraden om je op te geven voor de volgende editie van de Nicaragua Volcano Challenge.”

De aankomende editie is dus een 9-daagse reis, waarbij er 6 fietsdagen zullen zijn. Per dag wordt er gemiddeld 70 kilometer gefietst, dwars door het westelijk Nicaragua, langs vulkanen en meren.

  • Inschrijfgeld €50
  • Deelnamekosten: €1.850 (inclusief ticket, fietsvervoer en verblijf)
  • Sponsorbedrag: €3.500
  • Begeleiding bij voorbereiding met onder andere health check, clinics en spinninglessen
Kick-off 25 januari
Interesse? Pomp dan vast je profielbandjes op en kom zondagmiddag 25 januari naar de kick-off van de Nicaragua Volcano Challenge 2015.

Locatie: Restaurant Pistache, Frederiksplein 8, Amsterdam
Tijd: 16:00 uur start presentatie
Aanmelden: mail naar leonie@wereldouders.nl

Meer informatie over het evenement is te vinden via www.volcanochallenge.com en de Facebookpagina www.facebook.com/VolcanoChallenge

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments